skip to Main Content

Homestaging

Ons concept is eigenlijk heel simpel. Een indrukwekkende presentatie van je woning zorgt voor veel bezoekers. En door je woning licht, sfeervol en ruimtelijk te maken, overtuig je kandidaat-kopers al tijdens een eerste bezoek van je woning. Het resultaat? Een snelle verkoop aan de beste prijs!

[accordions id=”129″]

STAP 1: Homestaging advies

Als je je huis te koop stelt, hoop je natuurlijk op een snelle verkoop aan een zo hoog mogelijke prijs. De enige manier om dit te doen is door je huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Het lijkt simpel, maar hoe begin je eraan? Bij Stage 2 Sell staan we klaar om jou hierbij te helpen. Met een persoonlijke en doordachte aanpak geven wij je professioneel advies waar je echt iets aan hebt. Verwacht dus geen algemene blablabla, of nietszeggende theoretische concepten, maar wel concrete tips & tricks op maat van jou en je woning.

We focussen op de belangrijkste, en meestal eenvoudig aan te pakken, verbeteringen die het meeste winst met zich meebrengen. Zo halen we als vastgoed-, immo- en styling-specialist met jaren ervaring samen met jou het hoogste rendement uit je woning.

Quick scan

WAT?  Middels een rondgang door je huis bespreken we de belangrijkste verbeteringen om je woning snel en aan de beste prijs te verkopen.

TARIEF?  Al vanaf €250, maar jij kiest. Beperken we ons tot het evalueren van alle kamers of nemen we ook de voor- en achtertuin onder de loep?`

HOE?  Met foto’s van elke kamer en specifieke detailfoto’s lichten we de sterke punten en de verbeterpunten van je woning toe. We overlopen welke kleine ingrepen je woning een boost geven waardoor ze zoveel mogelijk kandidaat-kopers aanspreekt.

ADVIES?

 • Opbergen van overbodige spullen die de aandacht afleiden*
 • Herschikken van meubels en accessoires
 • Opfrissen van kamers
 • Toelichting voor nodige herstellingen
 • Suggesties voor schilderwerken
 • Kamers depersonaliseren en neutraliseren *

*Voor het opbergen van spullen zorgen wij graag voor een tijdelijke stockageruimte. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Full Scan

WAT? Middels een uitgebreide rondgang door je huis bespreken we alle noodzakelijke verbeteringen om je woning snel en aan de beste prijs te verkopen. We bezorgen je achteraf een gedetailleerd schriftelijk verslag met alles wat je nodigt hebt om je woning op haar best te maken voor verkoop. 

PRIJS? Al vanaf €500, maar jij kiest. Beperken we ons tot het evalueren van alle kamers of nemen we ook de voor- en achtertuin onder de loep?

HOE? Met een uitgebreid schriftelijk verslag met foto’s van elke kamer en specifieke detailfoto’s lichten we de sterke punten en de verbeterpunten van je woning toe. We overlopen welke kleine ingrepen je woning een boost geven waardoor ze zoveel mogelijk kandidaat-kopers aanspreekt. We bespreken ook welke grotere structurele werken kandidaat-kopers mogelijk nog zouden uitvoeren?

ADVIES? Naast het uitgebreid stylingadvies zoals inbegrepen in de QUICK SCAN, mag je ook nog het volgende verwachten:

 • Een gedetailleerd stappenplan om je woning verkoopsklaar te maken
 • Relevante offertes voor de praktische uitvoeringen van het stylingadvies
 • Relevante offertes voor het uitvoeren van noodzakelijke klussen
 • Offertes van vaklui voor structurele werken zoals het vervangen van ramen, het plaatsen van dakisolatie, enz. Hiermee kunnen potentiële kopers een realistische inschatting maken van mogelijke extra kosten.

Zo ben je kandidaat-kopers, die proberen af te dingen omwille van toekomstige kosten, altijd een stap voor.

Bij elke adviesafspraak: een geschenk voor een heerlijk geurende woning!

STAP 2: Homestaging uitvoering

De eerste stap om je woning met een minimum aan kosten op haar best te maken is een uitgebreide analys van de huidige toestand. Eenmaal je weet waar de belangrijkste verbeterpunten liggen, kan je aan de slag. Met veel goede wil. Komaan, handen uit de mouwen, en …. moed in de schoenen….?! Bij Stage 2 Sell begrijpen we dat je zelf misschien niet de meest handige Harry bent of dat je simpelweg geen tijd of energie hebt om er zelf aan te beginnen. Dan staan wij paraat om je hierbij te helpen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, je beschikbare tijd én je budget kies je zelf hoe je de praktische uitvoering wil aanpakken.

Do-it-yourself

Ben je een handige Harry of handige Henrietta en heb je tijd en zin om zelf aan de slag te gaan? Dankzij ons professioneel Homestaging advies is het helemaal helder wat er moet gebeuren om je woning een facelift te geven. Zo is ze in een mum van tijd klaar om alle enthousiaste kandidaat-verkopers te ontvangen. Heb je toch nog graag een beetje hulp nodig? Geen probleem, wij steken graag mee de handen uit de mouwen.

Do-it-together

WAT? In maximaal één dag helpen we je om ons advies in de praktijk om te zetten.

TARIEF? Al vanaf €785, maar jij kiest waarvoor je onze hulp precies wil inschakelen.

HOE? We pakken elke ruimte afzonderlijk aan voor een maximaal wow-effect. We maken zoveel mogelijk gebruik van je eigen meubels en accessoires. Wij helpen je op volgende vlakken:

 • Opruimen
 • Herschikken van meubels en decoratie
 • Persoonlijke spullen opbergen*
 • Plaatsen van verfraaiende accessoires voor de finishing touch
 • Professionele fotoreportage die je kan gebruiken voor je online zoekertje en je documentatiemap

Do-it-Full option

WAT? In maximaal twee weken stomen we je woning helemaal klaar om een onvergetelijke indruk na te laten op kandidaat-kopers. Een instapklare woning verkoopt sneller. Het komt erop aan om de bezoekers te laten voelen dat ze gelukkig kunnen worden in je woning.

TARIEF? Zoals bepaald in ons full-scan adviesrapport

HOE? Op basis van het afgesproken budget voeren wij alle stappen uit zoals opgenomen in het full-scan advies rapport. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare, professionele vakmensen met elk hun specialiteit:

 • Schoonmaakdiensten
 • Klusdiensten
 • Schilders
 • Tuinonderhoud

UNIEK aanbod: een GRATIS 3D-bezichtiging van je woning als we je pand klaarmaken voor de verkoop!

Back To Top