skip to Main Content

Kartonnen meubels

Verhuur kartonnen meubels en decoratie

De cijfers bewijzen het: een huis dat optimaal is ingericht met de juiste aandacht voor licht, ruimte en sfeer verkoopt sneller en aan een hogere prijs. Het is belangrijk om de goede balans te vinden tussen een huiselijke sfeer waarin bezoekers zich thuis voelen en een neutrale uitstraling zodat ze niet worden afgeschrikt door storende elementen.

Vermijd lege kamers

Niet te veel, niet te weinig, dat gaat zeker ook op voor de meubels. Te veel meubels maken een kamer overvol en druk, maar te weinig meubels is ook niet goed. Een lege kamer lijkt kleiner omdat je geen referentiepunten hebt. Zeker slaapkamers worden al snel als te klein bestempeld als ze leeg zijn. Plaats in die zelfde kamer een bed en een kast en de bezoeker denkt er al helemaal anders over omdat hij met zijn ogen ziet dat er plaats genoeg is.

Kartonnen meubels huren

Wil jij een leegstaand pand verkopen? Dat is nog een stuk moeilijker. Neen, we zijn niet pessimistisch. De cijfers bewijzen het. Met kartonnen meubels en de juiste decoratie geef je ook de juiste sfeer aan je leegstaande woning. Bij ons kan je kartonnen meubelen en interieuraccessoires huren aan interessante pakketprijzen. Je zal zien, je woning geraakt sneller verkocht tegen een hogere prijs.  

Voor de tijdelijke inrichting van je woning met een compleet meubel- en decoratiepakket (echte of kartonnen meubels): vraag ons een offerte op maat van je woning!

UNIEK ! Elke inrichting van een leegstaand pand levert je een GRATIS virtuele rondleiding van je woning!

Back To Top