skip to Main Content

Vastgoedfotografie

Ongeveer iedereen die een nieuwe woning zoekt, doet dit online. Het aanbod op zoekertjes- en immo-websites is dan ook gigantisch. En net daarom gaan kandidaat-kopers meestal erg snel door het online woningaanbod. Als verkoper is het dus zaak om je woning te laten opvallen door vastgoedfotografie.

 

Maak het verschil

En dat doe je het best door professionele, sfeervolle foto’s aan te bieden die de sterktes van je woning in de verf zetten. De foto’s zijn immers het eerste waar kandidaat-kopers naar kijken. Overtuigende foto’s maken dan ook het verschil tussen iemand die je zoekertje weg klikt of die de telefoon neemt om je als eerste te contacteren.

Stijgende verkoopkans

Bij Stage 2 Sell kennen we het belang van mooie foto’s. Je kan bij ons terecht voor een werv(el)ende fotoreportage van je woning waaraan kandidaat-kopers niet zullen weerstaan. Zo springt je woning eruit en krijg je meer bezoekers over de vloer waardoor de verkoopkans gevoelig stijgt.

Mooie foto’s beginnen bij een mooie woning

Je woning verkopen, begint dus met sprekende foto’s. En die kunnen alleen gemaakt worden als je woning straalt in elk detail. Stage 2 Sell helpt je met raad en daad om je woning op haar best te maken zodat ze het hart beroert van zoveel mogelijk kandidaat-kopers.

Jouw eigendom tot leven gebracht met “3DWalk”!

  • Levensecht: virtuele wandeling door je huis!
  • Onvergetelijke indruk, nog vóór een 1e bezoek
  • 3D bezichtiging, uniek poppenhuis-zicht, plattegrond op schaal… 

Klaar in 1 dag:

  1. scan van je volledige woning
  2. upload van je virtuele ruimte
  3. klaar om door iedereen te bekijken

Wil je je kansen op een snelle succesvolle verkoop verhogen? Wij helpen je graag!

Snelle en renderende verkoop van je woning? Je foto’s maken het verschil!

Enkele voorbeelden

Back To Top